OM

Om mig

Mitt namn är Clara Lideberg – bor i Liatorp tillsammans med min man Andreas, våra två pojkar Melker 5 år och Alfred 2.5 år, samt vår Golden retriever Simba 9 år.

 Jag är porträttfotograf och utgår från Liatorp utanför Älmhult och tar uppdrag främst i Småland och norra Skåne. Sedan starten 2007 har jag haft äran att få fotografera många barn, familjer, bröllop och företag.

Här blir du fotograferad i ett charmigt gammalt missionshus från 1929 inredd med en gammal affärsdisk och andra fina detaljer.  Ett hus med högt i tak, fantastiska fönster och massor av fina minnen som sitter kvar i väggarna. Söndagsskolsfester, luciatåg, fika, sång och musik med mera.

För mig är hela din upplevelse viktig. Från det att du bokar din tid tills dina bilder pryder ditt hem, är mitt mål att du ska känna min värme och engagemang i både bemötande och att leverera de bästa bilderna till dig och din familj. Här lockar vi fram skratten och har en rolig stund tillsammans.

Att fånga en familjs glädje och kärlek för varandra, ett barns glittrande ögon eller ett brudpars lycka är något av det finaste jag vet.

Tillsammans skapar vi minnen för livet!

 

Om studion

Liatorps Missionshus från 1929, ett charmigt rött hus med vita knutar,
blev 2008 ett media hus som vi valt att kalla M-huset.
M som i missionshus och M som i mediahus. Här har många Liatorpsbor
gått i söndagsskola, varit på luciafirande, skrattat och umgåtts på den
omtyckta fredagsunderhållningen ”Café fredag” där det bjöds på sång,
musik och intervjuer av inbjudna gäster.
Många av mina kunder har många fina minnen från detta hus.

Idag skapar vi nya minnen som jag med hjälp av mina bilder hjälper till att minnas i generationer.