SMASH THE CAKE

Nu följer jag trenden och erbjuder

SMASH THE CAKE - Ett roligt och busigt sätt att föreviga sin ettåring på.

Vi börjar med 30 minuter vanliga ettårsbilder. Kanske vill ni ta syskonbilder eller familjebilder, då är det av förklarliga skäl läge att ta under första halvtimmen. Ta gärna med nån egen rekvisita till dessa porträttbilder, det blir mer personligt.Favorit gosedjuret, leksak, nån filt eller nåt annat skoj som är fint att ha med på bilderna. Jag har rekvisita att låna i studion, men som sagt det blir ju mer personligt med sitt eget. 🙂 Ni får även göra klädbyte om ni vill det. Det brukar vara så där poppis bland barn att byta kläder så kan man hålla sig till ett par uppsättningar kläder är nog det bästa om man ändå vill ha olika. Ang. kläder rekommenderar jag ljusa, dova färger och gärna barfota. Jag tycker barnen kommer fram mer med ljusa färger och inte allt för mycket mönster.

I serviceavgiften på 1200kr ingår

# 30 min vanlig 1-årsfotografering i studion 

# 30 min tårtkalas, här finns det möjlighet för 1-åringen att låna söta gubbabyxor med hängsle, hattar, tyllkjol, rosetter eller hårband att fotograferas i.

# En fin tårta i valfri, fin pastellig färg från Lilla Kakeriet i Eneryda. Har ditt barn några allergier, säg till så löser vi det! Välj färgtema på vitt, gult, blå, grön, rosa eller lila. Se färgnyanser nedan.

# Dekoration som t ex. vimplar 

2-3 veckor efter fotograferingen är ni välkomna tillbaka på en bildvisning på ca 30 bilder från fototillfället. Kostnad för de bilder ni väljer tillkommer på serviceavgiften.

Välkommen till studion med din 1-åring!