Barnfotografering

Barnfotografering

Tiden går fort och snart blir små barn stora. Den tiden går det aldrig att komma tillbaka till. Kom till oss och föreviga det söta leendet, det roliga ansiktsuttrycket och den speciella glimten i ögat hos ditt/dina barn.

Jag älskar att vara med barn och det känner barnen av, det är en fördel i mitt yrke. När ni kommer till mig för att fotografera er, ägnar jag alltid några minuter till att lära känna ditt/dina barn. Allt för att barnen ska känna sig trygga och tycka det är roligt. Bebisar brukar det gå bra att börja fotografera ganska så med en gång, medan en tvååring ofta behöver känna av rummet lite först.

Ta gärna med er barnets favoritgosedjur, leksak eller varför inte en möbel? Jag har rekvisita att låna i studion så som tyllkjolar, rosettband, stolar, leksaker och gosedjur m.m, men det blir mer personligt att ha med något eget. Tänk på att boka en tid då ditt barn är som piggast, mättast och framför allt gladast. Ofta har ju barnen sina rutiner och se därför till att boka en tid som stämmer överens med dessa. Barn är barn och det är inte alltid lätt att styra över deras vilja. Därför erbjuder jag en ”nöjdhetsgaranti” som innebär att om barnet inte alls skulle vara på humör vid besöket i studion – bokar vi, utan extra kostnad, om till en ny tid. (max 20-30 minuter)

Välkommen!